Prijava
Firma

O nas...

 • Podjetje Etiks d.o.o. je zastopnik priznanih proizvajalcev ogrevalne tehnike. Za vsa vsa navedena podjetja izvajamo prodajo, vgradnjo in pooblaščeno servisiranje. 
 • Preko svojega prodajnega skladišča v Štorah pa naše podjetje izvaja tudi prodajo ostale uvožene in domače instalacijske opreme za centralno ogrevanje, vodovod in kanalizacijo.

 

 atmos-01

viadrus logo

Extraflame logo

 logo evacalor

thermosolar-web-logo

Moravia logo

aa1   

     Boniteta odličnosti     

 

S strani BISNODE Slovenija smo dobitniki

bonitete odličnosi za leto 2016.

                                                                                                            


 • Na trgu nastopamo tudi kot proizvajalec energetske opreme, ki se dopolnjuje z uvoženo opremo. Razvojno smo usmerjeni v področje energetike ogrevalnih sistemov, s poudarkom na IZKORIŠČANJU OBNOVLJIVIH VIROV ENERGIJE.
 • Kotle čeških proizvajalcev Atmos in Viadrus smo v našem podjetju predelali in dopolnili z napravami za avtomatsko kurjenje biomase: to so lesni sekanci in lesni peleti.
 • Zaradi vse ostrejših tehničnih, ekoloških in ekonomskih pogojev smo razvili družino novih kotlov na lesno biomaso z imenom ETIKS BIOMATIK. Proizvodni program obsega toplotne kapacitete 25, 50, 75 , 100 in 125 kW. Kotli so vertikalne konstrukcije, opremljeni z avtomatskim doziranjem goriva, čiščenjem in odpepeljevanjem. Zgorevanje je vodeno z lambda sondo.
 • V našem programu proizvodnje imamo tudi HRANILNIKE TOPLOTE različnih velikosti vključno z ustrezno toplotno izolacijo. Hranilniki se vse več uporabljajo v kotlovnicah za lesno biomaso.

 

 • Kotli iz uvoza se v našem podjetju dopolnijo z domačo opremo tako, da kupcu nudimo ENERGETSKE PAKETE opreme, ki omogoča hitro, cenovno ugodno in strokovno ustrezno montažo.
 • Dobavljamo in montiramo tudi :
  1. pakete SOLARNE in BIOSOLARNE opreme,
  2. komplete kotlovnic z avtomatskim doziranjem LESNE BIOMASE,
  3. komplete kotlovnic zakurjenje LESNIH POLEN s predpisanimi HRANILNIKI TOPLOTE in podobne energetske paketne sisteme

    


 


Kontakt

1110341
Danes
Ta teden
Ta mesec
Skupaj
334
2161
7296
1110341

Dostop z tablico

Tablica

Menu