03 780 22 80 Povpraševanje

Bojlerji za toplo vodo

V zadnjem času lahko povsod opazimo naraščajoči trend uporabe obnovljivih virov energije. V ta namen tržimo bojlerje sanitarne vode Etiks+ priznanega proizvajalca Lam Industries, ki se uporablja v sistemih centralnega gretja v kombinacijis sončnimi kolektorji in drugimi viri energije. Bojlerji Etiks+ so rezultat večletnih raziskav in dolgoletnih izkušenj na področju grelnikov vode. Izdelani so iz kvalitetne jeklenepločevine, skrbno emajlirani in opremljeni z Mg zaščitno anodo. V notranjosti sta vgrajena eden ali dva gladkocevna toplotna izmenjevalca, ki zagotavljata hitro ogrevanje ter veliko trajno zmogljivost. Izolacija je iz trdega poliuretana brez freonov ki zagotavlja visokotoplotno izolacijo.


Bojler sanitarne vode ETIKS+ OMICROM

Bojlerji OMICRON z enim izmenjevalcem toplote so namenjeni pripravi tople sanitarne vode s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi. Z notranje strani so zaščiteni z slojem emajla (DIN 4753) in magnezijevo (do 500L) ali električno anodo (nad 500L). Bojlerji do 500 litrov so izolirani s 50 mm trde poliuretanske pene (brez CFC) z zunanjim PVC ovojem.

Image title


Bojler sanitarne vode ETIKS+ OMEGA

Bojlerji OMEGA z dvema izmenjevalcema toplote so namenjeni pripravi tople sanitarne vode s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi. Z notranje strani so zaščiteni z slojem emajla (DIN 4753) in magnezijevo (do 500L) ali električno anodo (nad 500L). Bojlerji do 500 litrov so izolirani s 50 mm trde poliuretanske pene (brez CFC) z zunanjim PVC ovojem.

Image title

Bojler sanitarne vode ETIKS+ Y

Bojlerji serije Y so izdelani za produkcijo tople sanitarne vode v povezavi s toplotnimi črpalkami in solarnimi sistemi. Zahvaljujoč izmenjevalcu z izjemno veliko površino je ogrevanje vode možno tudi pri nižji temperaturi primarnega toka. Grelec je izdelan iz ovalne cevi, ki s svojo geometrijo veča turbulentni tok in omogoča hitrejši, bolj učinkovit prenos toplote. Vsi bojlerji te serije so zaščiteni proti koroziji z emajliranjem po standardu DIN 4753 in s katodno zaščito (Magnezijeva anoda pri bojlerjih do 500l in električna anoda pri 750 in 1000 litrskih bojlerjih). Bojlerji do 500 litrov so izolirani s 50 mm trde poliuretanske pene (brez CFC) z zunanjim PVC ovojem.

Image titleImage titleDokumenti